Sådan bejdses betongulve

1

Betonpletter tilføjer en attraktiv farve til holdbare betongulve.I modsætning til syrepletter, der kemisk reagerer med betonen, farver akrylbejdse gulvoverfladen.Vandbaserede akrylpletter producerer ikke de dampe, som syrepletter producerer, og er acceptable under strenge statslige miljøbeskyttelsesstandarder.Før du vælger en plet eller forsegler, skal du kontrollere etiketten for at sikre, at den er acceptabel under emissionsstandarder i din stat.Sørg for, at din betonforsegler er kompatibel med den type betonplet, du bruger.

Rengør betongulvet

1

Støvsug betongulvet grundigt.Vær særlig opmærksom på kanterne og hjørnerne.

2

Bland opvaskemiddel med varmt vand i en spand.Mop og skrub gulvet, og støvsug resten med en våd støvsuger.

3

Skyl gulvet med en højtryksrenser, lad gulvet tørre, og støvsug eventuelt resterende snavs op.Fugt gulvet og rengør det igen, hvis vandet perler op.

4

Spray citronsyreopløsningen på det rene gulv og skrub det med en børste.Dette trin åbner gulvoverfladens porer, så cementen kan binde sig til pletten.Skyl gulvet med en elvasker 15 til 20 minutter senere, efter at boblen stopper.Lad gulvet tørre i 24 timer.

Påfør akrylfarve

1

Hæld akrylpletten i en malerbakke.Børst pletten på gulvets kanter og hjørner.Dyp rullen ned i pletten og påfør pletten på gulvet, rul altid i samme retning.Lad det første lag tørre i mindst tre timer.

2

Påfør et andet lag plet.Når det andet lag er tørret, tørrer du gulvet med opvaskemiddel og vand.Lad gulvet tørre i 24 timer, og vask det igen, hvis du kan mærke rester på gulvoverfladen.

3

Hæld forsegleren i en malerbakke og rul forsegleren på den rene, tørre gulvoverflade.Lad forsegleren tørre mindst 24 timer, før du går på gulvet eller bringer møbler ind i rummet.

Velkommen til at besøge vores wetsite for mere information.www.bontai-diamond.com.

 


Indlægstid: 10. december 2020